Kompetencer

Med en bred vifte af højteknologiske maskiner har AVK Tooling A/S en moderne maskinpark, som gør, at vi behersker en lang række processer, herunder; CNC drejning, fræsning, slibning, friktionssvejsning, induktionshærdning samt overfladebehandling, såsom ultralydsvask og sandblæsning.

Vi kan verificere vores kvalitet ved opmåling i 3 koordinatmålemaskine, lækagetest og renhedstest, desuden har vi mulighed for opsamling af måledata ved hjælp af moderne SPC udstyr.

Bredden i maskinkompetencen er en stor fordel for de mange kunder, der forventer komplette løsninger og som gerne vil have én dygtig samarbejdspartner til alle processer. Hos AVK Tooling A/S har vi stor erfaring og kan tilbyde den komplette løsning, hvor vi er ansvarlige for rå-gods, bearbejdning, overfladebehandling samt montage og dokumentation.

AVK Tooling A/S produktion spænder fra små til mellemstore serier. Vi er specialister i komplicerede opgaver, men formår samtidig at holde omkostningerne nede på mere simple bearbejdninger; bl.a. fordi vi kan udføre en del af disse opgaver hos vores datterselskab i Polen.